3 oktober 2023

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl en IJmond Nieuws de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 1995033, vermist op 9 juli, kat, Sjors, kater, gecastreerd, gechipt, geen halsband, 1 jr. Signalement; Wit met cypers bruin. Witte snoet, hals, borst, buik, poten. Bruin/zwart cyperse pet, rug. 2 Donkere vlekjes op het neusje. Straat en plaats; Bachstraat Castricum 1901 VM
  • Melding nummer 1994991, vermist op 8 juli, kat, Tee, poes, niet gesteriliseerd, geen chip, geen halsband, 1 jr. Signalement; Zwart met wit. Witte voetjes, neus, bekje en hals wit, verder zwart. Straat en plaats; Meijendel Beverwijk 1941 CM
  • Melding nummer 1996396, vermist op 12 juli, kat, Bennie, kater, gecastreerd, gechipt, geen halsband, 5 jr. Signalement; Rood met wit. Witte neus, bekje, bef. Blauwe ogen, witte voetjes. Straat en plaats; Klapweide Castricum 1902 TB
  • Melding nummer 1996452, vermist op 14 juli, kat, Bobbie, poes, gesteriliseerd, geen chip, geen halsband, 18 jr. Signalement; Cypers grijs met rood en wit. Grijs/bruin zwart gemarmerd met rode vlekken, witte bef, buik en sokjes. Is vermagerd, heeft een blind oog en een verdikte wang.  Straat en plaats, Charley Tooropstraat Castricum 1902 MP

Gevonden

  • geen

Dit artikel is van onze mediapartner Beverwijk.nieuws

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen