30 september 2023

Beleef de zomervakantie bij Bibliotheek IJmond Noord

IJmond – In en rondom de bibliotheek is er deze vakantie van alles te beleven. Kom luisteren, bouwen, beleven, ontdekken, kijken, maken en lezen.


Zomerleesbingo
Blijf lekker lezen deze zomervakantie en scoor een leuke verrassing door mee te doen aan de Zomerleesbingo! De Zomerleesbingokaart is verkrijgbaar in de bibliotheek of te downloaden via bibliotheekijmondnoord.nl. Op de kaart staan verschillende vakjes die verwijzen naar de bibliotheek. Kinderen kunnen als er vijftien vakjes afgekruist zijn tussen 25 juli en 4 september een leuke verrassing ophalen bij de informatiebalie in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk. Neem wel de bingokaart mee! Stuur een leuke leesfoto in naar zomerleesbingo@gmail.com en maak kans op een leuke prijs!


Op vakantie in de bieb! Vanaf 31 juli is op maandag- en woensdagmiddagen van 14.00 -15.00 uur op de jeugdafdeling in de Bibliotheek in Beverwijk voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van alles te doen. In de Bibliotheek in Heemskerk zijn er ook op dinsdagmiddagen van 14.00 – 15.00 uur leuke activiteiten. We maken het programma voor de week erna steeds op Facebook en Instagram bekend.


TalentenLab Doe-het-zelf
In de bibliotheek in Heemskerk mag je tijdens de zomervakantie elke woensdagmiddag tussen 13.15 en 16.45 uur zelf aan de slag met spelmaterialen die daar klaarliggen, zoals Kapla en MagnaTiles.


Voorlezen op Landgoed Rorik
Kinderen van 2 tot 7 jaar en hun (groot)ouders zijn iedere woensdag tijdens de zomervakantie van 10.30 tot 12.30 uur van harte welkom bij het voorlezen op de camping van Landgoed Rorik. Ook kun je voor € 0,50 per stuk veel mooie kinderboeken kopen!


Kinderboekenbios
Kom vrijdag 1 september om 15.00 uur gezellig kijken naar een verfilmd boek op de 100-talenten- jeugdafdeling in vestiging Beverwijk.


Fun in the Sun
Van 1 t/m 5 augustus vindt tussen 10.00 en 13.00 uur Fun in the sun plaats, een week bomvol gratis activiteiten voor kinderen tot 16 jaar. Meld je aan via Noord-Holland Actief:
www.noordhollandactief.nl. Fun in the sun is een samenwerking tussen MET Heemskerk, Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond Noord.

Zie voor meer informatie:https://www.bibliotheekijmondnoord.nl/zomeractiviteiten.html

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen