1 oktober 2023

Autobrand op parkeerplaats Maerelaan in Heemskerk

Heemskerk – Een auto heeft donderdagochtend vroeg in de brand gestaan op een parkeerplaats van een flatgebouw aan de Maerelaan in Heemskerk. Omstreeks 03.05 uur merkte een flatbewoner de brand op, waarna de brandweer werd gealarmeerd. De brand woedde aan de bestuurderskant en de brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. Er kon niet voorkomen worden dat de auto aan de binnenkant zwaar beschadigd raakte. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te brengen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen