30 september 2023

De Delta Singers bestaan 15 jaar

Heerlijke meezingers, prachtige oude luister- en vissersliedjes, liedjes met een lach en een traan passeren de revue tijdens de optredens van De Delta Singers. Ook hebben zij een bijzonder Kerstrepertoire. Het motto is dan ook: Gezelligheid gaat boven alles. De afgelopen jaren hebben vele Woon-Zorgcentra en verpleeghuizen in onze regio en daarbuiten, kunnen genieten van een optreden van De Delta Singers. Ook hebben zij op campings en bij diverse feesten gezongen. Het gezelligheidskoor ” De Delta Singers ” bestond 15 jaar. Dat vierden zij met een boottocht vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal. De sfeer zat er goed in en uiteraard werd er veel gezongen! Deze reportage is dan ook langer dan u van ons gewend bent!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen