30 september 2023

Auto te water langs Tolweg Heemskerk, bestuurder gewond

HEEMSKERK – Een automobilist is woensdagmiddag van de weg geraakt op de Tolweg in Heemskerk. Door nog onbekende reden kwam de man op de verkeerde weghelft terecht, ramde een lantaarnpaal uit de grond en kwam in de sloot terecht. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald en opgevangen door ambulancepersoneel. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De gemeente zal zich bekommeren om de lantaarnpaal en de auto zal uit de sloot worden gehaald door een bergingsbedrijf.

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te brengen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen