30 september 2023

Het Duo Tonky & Jack komt met een nieuw album

Heemskerk – Na miljoenen streams op Spotify en 4 singles op het label Haai 5 Records, waar onlangs een deal mee is getekend, komt de Heemskerkse kinderact nu met het derde album ‘Groetjes uit Strandwijk aan Zee’.

Dat er een hoop lol was tijdens de opnames in de wereldberoemde ‘Krabby Rood’ studio is op het album duidelijk te horen. Verwacht een mix van catchy liedjes met grappige teksten en rustige educatieve nummers die voor kinderen, maar ook zeker voor ouders, goed in de smaak zullen vallen. 

Grote namen als Kroos Malone, Forel Williams, Kreefje de Visser, maar ook Walvis Presley  en Gigi Langoustine gingen het duo uit Strandwijk aan Zee al voor op het platenlabel Haai 5 Records. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen, maar Tonky & Jack staan er niet alleen voor. Voor dit album is samengewerkt met het legendarische Garnalentrio (Edgar Nahl, Gary Garlick en Julio Camarón) en ook multi-instrumentalist Mo de Zeehond heeft een prominente rol op het album.

Tonky & Jack zijn onder andere bekend van SchoolTV. Ze hebben het themaliedje van de World Cleanup Day gemaakt en ze zijn eerder uitgeroepen tot muziekhelden tijdens de Kindermuziekweek.

Het album ‘Groetjes uit Strandwijk aan Zee’ verschijnt op 14 juli op alle streaming platforms zoals Spotify, Youtube en Apple Music.

Voor meer info:http://tonkyenjack.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen