3 oktober 2023

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:
Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 1993042, vermist op 1 juli 2023, kat, Karel, kater, gecastreerd, gechipt, geen halsband, 2 jr. Signalement: Zwart-grijs-bruin cypers gestreept met witte tenen en wit befje. Prins Mauritsstraat Castricum.
  • Melding nummer 1993325, vermist op 4 juli 2023, kat, Zwartje, kater, gecastreerd, gechipt, geen halsband, 17 jr. Signalement: Zwarte kat, oud, op de rug dun haar en enkele kale plekken. Goudkleurige ogen. Staar. Loopt een beetje traag en wankel. Hij moet elke avond medicijnen. Mag geen vet! Schuw.
    Zeeweg, Castricum, kwijtgeraakt op Camping Bakkum.

Gevonden

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen