3 oktober 2023

Vrouwen voor Vriendschap

HeemskerkSoms heb je een hartsvriendin waar je alles mee doet. Maar niet altijd. Je verandert zelf, je vriendschap dus ook. Maar hoe maak je nieuwe vriendinnen? Zeker als je het druk hebt met je werk, kinderen etc.


MET Heemskerk nodigt je uit om het eens over een andere boeg te gooien!
Ben jij een vrouw tussen de 25 en 45 jaar? Ben je net verhuisd en ken je weinig mensen? Heb je veel vrije tijd en zit je op de bank te denken: tja, en wat nu? Of heb je het juist heel druk en geen tijd om nieuwe contacten te leggen? Dan kan dit de oplossing zijn.

Elkaar leren kennen!
Leer vrouwen kennen die ook behoefte hebben aan gezelligheid en vriendschap. We doen samen een gezellige activiteit, lekker kletsen en lachen met een hapje en een drankje.
Interesse? Bel/app voor info of meld je aan bij Gönül Güler (tel 06-24520326)
gonul.guler@metheemskerk.nl of Ingrid Dudink (06-48457632) ingrid.dudink@metheemskerk.nl

Locatie
Entree incl. kopje koffie/thee, hapje en 1 drankje: € 5,00 Graag aanmelden vooraf i.v.m. catering. vrijdag 14 juli 20.00 – 22.00 uur. Locatie: Buurtcentrum de Schuilhoek, van Bronckhorststraat 1, Heemskerk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen