30 september 2023

Sportief genieten tijdens tweede editie SIG Sportdag

Beverwijk– Afgelopen zaterdag 1 juli werd op de sportvelden van hockeyclub BHC Overbos de SIG Sportdag georganiseerd. Traditioneel weer een onvergetelijke dag vol sportieve hoogtepunten voor ruim 100 cliënten van SIG.

SIG Sportdag, waaraan jong en oud mee kon doen, kende naast het sportieve element veel samenwerking en verbinding. Deelnemers konden via velerlei activiteiten hun vaardigheden ontdekken en ontwikkelen, vaak verrast door hun eigen kunde! Vorig jaar werd al niet terug gedeinsd voor de sportieve inzet ondanks een hittegolf, dit jaar kon regen de pret niet drukken.

Verassende activiteiten

Met de inzet van veel vrijwilligers werden de successen van vorig jaar (hockey, tennis en voetbal), dit jaar aangevuld met verrassende en spannende nieuwe activiteiten. Zo deden de deelnemers aan atletiek, handbal, korfbal, luchtbal en zelfs overwonnen zij een kleurige opblaasbare stormbaan op deze bijzondere dag.

Begeleiders en cliënten racen tegen elkaar

Als klap op de vuurpijl werd de dag afgesloten met de langverwachte race: begeleiders tegen cliënten! Het was een spannende en hartverwarmende strijd, waarbij de cliënten de overwinning opeisten. Hun triomf was meer dan verdiend en zorgde voor een onvergetelijk hoogtepunt van de dag.

Dit artikel is afkomstig van onze mediaparner Beverwijk.Nieuws

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen