30 september 2023

Open Tuinen Podium in Uitgeest

Uitgeest – Afgelopen jaar werd voor het eerst het Open Tuinen Podium in Uitgeest georganiseerd. Een groot succes, gezien de enthousiaste reacties die organisatoren Hans Schoone en Thom van Son na afloop van tuineigenaren, artiesten en publiek hebben ontvangen.

Regelmatig werd ook de wens uitgesproken om van het Open Tuinen Podium een terugkerend evenement in Uitgeest te maken. Wat de organisatie betreft is dit zeker het voornemen en is het evenement een zomerse uitbreiding van het reguliere Open Podium van De Zwaan Cultureel geworden.

Liefhebbers van muziek en gezelligheid kunnen op 9 juli a.s. van 13.00 uur tot 17.00 uur terecht in 18 tuinen verspreid over Uitgeest. In elke tuin staan twee acts geprogrammeerd die afwisselend hun muziek ten gehore brengen. Er is net als vorig jaar veel variatie in muziekstijlen, van klein akoestisch tot pop/rock en alles wat daartussenin zit. Alle deelnemende tuinen met het volledige programma zijn terug te vinden op de website of met de link op de website van De Zwaan Cultureel. De entree is gratis, bezoekers wordt gevraagd contant geld mee te nemen om een vrijwillige bijdrage te kunnen doen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Uitgeest Online.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen