24 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

IJmond – Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermist en gevonden dieren Amvedi

Melding nummer 1990957 vermist op 25 juni 2023: Kat, Miep, poes, gesteriliseerd, gechipt, geen halsband, 3 jr. Signalement: Burmees, Colourpoint blue pint, Beige onder vacht. Grijs/blauw masker, groene ogen, spitse snuit, korte staart. Straat en plaats: Wielewaal, Castricum

Melding nummer 1992239 Vermist op 30 juni 2023: Konijn, Pien, hangoorkonijn, vrouwelijk, ongesteriliseerd, geen chip, geen halsband, 2 jr. Signalement: Geheel wit hangoor konijn. Straat en plaats: Johanna van Woudelaan Beverwijk

Melding nummer 1992345 Vermist op 26 juni 2023: Kat, Loki, kater, gecastreerd, gechipt, geen halsband, 1 jr. Signalement: Wit met zwart, geel-groene ogen, 1 zwarte vlek op oog. Kras over zijn neus van een andere kat, slanke gespierde kat, staart zwart-wit-zwart. Zwarte vlekken op de hals en rug. Straat en plaats: Peter Schilperoortlaan Beverwijk

Gevonden

geen

Vermist en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen