3 oktober 2023

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Beverwijk – Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

1985944 – Kat, poes, naam Zaza, EKH, wit met zwart. Gechipt. Signalement: zwart petje lopend tot boven rechter oog/onder linker oog en naar nek, wit in nek, zwart op bovendek lopend tot buik, wit op linker bil, zwarte vlek op rechter voorpoot, linker voorpoot en achterpoten witte sokken. Texel (Broekpolder), Heemskerk.

1986357 – Kat, kater, naam Roodbaard/Vuurhart, cypers rood (gestreept) met wit, gecastreerd. Geen chip. Signalement: cypers petje lopend tot onder ogen/tot bek, witte streep op voorhoofd doorlopend tussen ogen, één donkerrode streep op beide wangen lopend naar ooghoek, witte snuit met rood op en links onder neus, witte bek met rood op onderlip, brede witte bef doorlopend naar nek, linker voorpoot wit met rood op schouder lopend naar rug. Van Oldenbarneveldweg (Bakkum-Zuid), Castricum.

Gevonden

1985978 – Vogel, M, ras: vink (Spitsstaartamadine), driekleurig. Signalement: kleine rode spitse snavel. Lichtgrijs/blauwe kop, bovendek/vleugels grijs, zwart in hals, borst/buik wit, staartveren zwart met wit. Frankrijklaan (Oosterwijk), Heemskerk.

1986450 – Vogel, Alexander parkiet, groen. Signalement: tam. Rode snavel, lichtgroen met grijze kop, lichtgroen in nek en op borst en buik, vleugels donkergroen. Leeftijd is niet zeker. Gerrit van Assendelftstraat (Centrum), Heemskerk.

Meer informatie is te vinden via Dierenambulance Kennemerland www.dierenambulancekennemerland.nl 

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Beverwijk Nieuws (hyperlink)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen