30 september 2023

Huttenbouwen in Velserbroek

Velsen – Welzijn Velsen organiseert ook dit jaar in de eerste week van de zomervakantie weer de Huttenbouw in Velserbroek van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli van 10:00 tot 17:00 uur.

Vier dagen lang timmeren kinderen aan een dorp van houten hutten. Tussendoor zijn er verschillende activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen zoals de hindernisbaan, levend stratego en boog- en katapultschieten. 

Aan de Grote Buitendijk

De Huttenbouw is bedoeld voor tieners met een minimumleeftijd van 10 jaar die zelfstandig aan de slag kunnen, dus zonder timmerende ouders en/of verzorgers. Huttenbouw Velserbroek is tegelijkertijd een jongerenproject omdat een 20-tal jongeren de jeugd begeleiden en de horeca, het transport, het sporten en het ’s nachts bewaken van het terrein mede voor hun rekening nemen.

Alle kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar, wonend of schoolgaand in de gemeente, zijn welkom. Locatie is zoals voorgaande edities weer op het natuurterrein aan de Grote Buitendijk in Velserbroek.  

Aanmelden
Meld je snel aan als je verzekerd wilt zijn van deelname. Er is plek voor 80 kinderen. De kosten voor Huttenbouw Velserbroek bedragen €30,00.

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 juli door een mail te sturen naar dubbelman@welzijnvelsen.nl. Vermeld hier in je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder of verzorger.  Ook vrijwilligers die willen helpen met de organisatie kunnen een mail naar dit adres sturen 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen