3 oktober 2023

Programma Zomerpret Velsen 2023 bekend   

Velsen – Het programma van Zomerpret Velsen is zojuist bekend gemaakt op de website van Welzijn Velsen. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de gratis activiteiten van het evenement.  

Zomerpret Velsen biedt een divers aanbod aan activiteiten. Zo kunnen kinderen onder andere suppen door Spaarnwoude, meedoen aan verschillende sport- en spelactiviteiten of gratis naar de film. Daarnaast staan er veel verschillende workshops op het programma zoals een dans, zang, theater, graffiti, djembé of een dj-workshop.   


Zomerpret Velsen vindt plaats van zaterdag 22 juli tot en met vrijdag 1 september in en rondom gemeente Velsen en wordt door Welzijn Velsen georganiseerd. In samenwerking met Gemeente Velsen en de deelnemende organisaties is een mooi programma samengesteld. 

Deelnemende organisaties

De deelnemende organisaties zijn: ActionPlanet, Alphenaar muziekles IJmuiden en Muziek en meer in de IJmond, A-Muze zangcoaching, Calm Kids Club, Citymarketing Velsen, CityShapers, DnD Dance, Dorpsfeest Santpoort, IJmuider Zee- en Havenmuseum, Kuijpers Sports, SportSupport, Sportloket SRO Velsen, Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen, Stichting de Baan, Veekingkids, Velsen Vitaal, Vereniging Vrijwilligers Ruïne van Brederode en Welzijn Velsen.

Volledige aanbod

Op www.welzijnvelsen.nl/zomerpret is het volledige aanbod aan activiteiten te zien. Per activiteit staat aangegeven waar en hoe kinderen zich kunnen aanmelden.  

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen