1 oktober 2023

Heemskerk valt weer in de prijs bij de Postcode Loterij

Heemskerk – Geweldig nieuws voor bewoners van de Chopinstraat, met postcode 1962 RN, daar is namelijk de postcode straatprijs van 25.000 euro gevallen. Eén geluksvogel speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro. De gelukkige winnaars werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. 

Marcia en Dylan spelen allebei mee met één lot en winnen daarom beide 25.000 euro. Ze reageren blij: ”Wat geweldig! We gaan rustig nadenken wat we allemaal met de gewonnen bedragen gaan doen. In ieder geval gaan we veel leuke uitjes plannen met onze twee kinderen.”  

Juiste moment

Nick speelt mee met twee loten en wint daarom 50.000 euro. Op de vraag of hij al een mooie bestemming heeft voor de gewonnen geldprijs antwoordt hij enthousiast: ”Ik ga bijna op vakantie naar Portugal samen met mijn partner Paula. Daarnaast hebben we een kindje op komst. De prijs kon niet op een beter moment komen!”

Uitreiking te zien op tv     

De uitreiking aan de winnaars uit Heemskerk is te zien in het tv-programma ‘Éen tegen 100’ op zondag 25 juni bij RTL4.  

foto: (Amy van Leiden)
foto: (Amy van Leiden)
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen