30 september 2023

Velsertunnel in weekend van 8 en 9 juli dicht

Velsen – In het weekend van 8 en 9 juli zal de Velsertunnel in beide richtingen worden afgesloten, vanwege regulier onderhoud en een update van de tunnelsoftware.

Vanwege werkzaamheden aan de Velsertraverse is er minder verkeer in de tunnel. Daarom kiest Rijkswaterstaat ervoor om gelijktijdig in de Velsertunnel te gaan werken. Deze ‘korte en hevige’-aanpak voorkomt dat er later dit jaar geen weekendafsluiting meer nodig is.

De werkzaamheden aan de Velsertunnel zijn niet de enige werkzaamheden die plaatsvinden. Sinds 22 mei vinden herstelwerkzaamheden plaats aan de Velsertraverse, vanwege een scheur in het viaduct. Het is de bedoeling dat per 29 juli het viaduct weer in gebruik kan worden genomen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen