3 oktober 2023

Vermoeidheid en slaap, als thema bij Kankercafé

Beverwijk – Voor wie kanker heeft of had, heeft oncologiefysiotherapeut JoAnne van Yperen, samen met Bibliotheek IJmond Noord een Kankercafé opgezet.

Elke vierde maandag van de maand geeft een deskundige in de bibliotheek aan het Kerkplein van 10.00 tot 12.00 uur een presentatie rond steeds een ander thema. Zo hopen zij alle informatie die tijdens het ziekteproces en de herstelperiode op je afkomt te verduidelijken.

Vermoeidheid & slaap

Maandag 19 juni wordt er verder ingegaan op het thema vermoeidheid en slaap. Samen met Angelique Koersen, slaapcoach en leefstijlcoach, duikt JoAnna dieper in op de problemen van vermoeidheid en slaap bij kanker. Zij zullen tijdens de ochtend meer met je gaan oefenen in ontspanning en komen terug op de vragen die bij de eerste sessie van 22 mei werden gesteld. Deze bijeenkomst is dus ook interessant voor wie er vorige keer niet bij kon zijn. Natuurlijk kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ook vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Meer info

Van tevoren aanmelden is niet nodig en de toegang is steeds gratis. Meer info en het programma voor de komende maanden vind je op www.kankercafe.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen