1 oktober 2023

Bibliotheek IJmond Noord zet lezers in het zonnetje met campagne Zomerlezen

Heemskerk – Bibliotheek IJmond Noord zet lezers in het zonnetje met campagne Zomerlezen. Van juni tot en met eind augustus doet de Bibliotheek mee aan de jaarlijkse landelijke campagne Zomerlezen van stichting CPNB.

De campagne is gericht om lezers op de bibliotheek te wijzen en om ze te helpen bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. De zomer is namelijk hét moment om een boek te pakken en te gaan lezen. Bibliotheek IJmond Noord laat graag aan haar publiek zien dat het tijd is voor ontspannen met een goed boek met Zomerlezen.

Extra populair
Wist je dat boeken een van de meest populaire mediasoorten in de zomer is? Veel Nederlanders geven aan dat ze graag meer zouden willen lezen, alleen komt het er vaak niet van. Gelukkig is er de zomer met heerlijk weer en vaak wat extra tijd voor jezelf. Hierdoor is het voor velen hét moment om te gaan lezen. In de tuinstoel, aan het strand, bij het zwembad of in het vliegtuig, het kan overal deze zomer.


Welk boek pak jij deze zomer?
Met de campagne staat de hele zomer de vraag ‘Welk boek pak jij deze zomer?’ centraal. Kom langs in onze vestigingen in Beverwijk of Heemskerk en onze bibliotheekmedewerkers delen graag hun allerleukste zomerse boekentips. Van non-fictie tot thrillers en van literatuur tot romantiek, er is een zomerboek voor iedereen!

Wat biedt een lidmaatschap?

Enthousiast geworden? Kom deze zomer ook de leukste boeken ontdekken en lenen in onze bibliotheek! De Bibliotheek IJmond Noord biedt met een lidmaatschap onder andere boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten aan, voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs gratis. Iedereen kan gebruikmaken van de collectie en meedoen aan activiteiten in de bibliotheek, alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen