1 oktober 2023

Vrachtwagen verliest trailer op Plesmanweg in Beverwijk

Beverwijk – Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmiddag zijn volle trailer verloren op de Plesmanweg in Beverwijk. Hij kwam van de rotonde met de binnenduinrandweg af toen de lading losschoot en op de grond terechtkwam. De vrachtwagen trok de trailer nog enkele meters over het asfalt heen, waardoor er flinke schade is ontstaan. Omstanders van een hoveniersbedrijf schoten de vrachtwagenchauffeur te hulp en hebben de trailer omhoog gekregen, zodat de poten uitgeklapt konden worden. Toen de trailer eenmaal op de poten stond kreeg de vrachtwagenchauffeur van een opgeroepen bedrijf nieuwe kabels, zodat hij weer aan kon koppelen. Door het incident ontstond er aardige verkeersdrukte op de Binnenduinrandweg. Een toevallig passerende verkeersregelaar heeft alles in goede banen geleid. Toen de vrachtwagen weer eenmaal aan de trailer was gekoppeld kon de chauffeur zijn weg vervolgen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen