1 oktober 2023

Kennissessie tijdens week van de hoogsensitieve persoon bij bibliotheek Heemskerk

Heemskerk – In de week van de hoogsensitief persoon (HSP), van 12 t/m 18 juni, laten allerlei professionals in Nederland en België zien wat zij aanbieden op het vlak van hooggevoeligheid, oftewel hoogsensitiviteit.


In de bibliotheek in Heemskerk deelt Maaike Baars tijdens een kennissessie in combinatie met een workshop haar ‘TOP 10 tips hooggevoeligheid’. Maaike is eigenaar van ‘PWB loopbaancoach’ en is ook hooggevoeligheidsdeskundige. Tijdens deze interactieve kennissessie en workshop krijg je ook informatie over HSP, de valkuilen en de kwaliteiten van een HSP. Je gaat aan de slag met het maken van jouw eigen HSP droombord én met energie, motivatie, inspiratie, handvatten en tips ga je weer naar huis.


Deze interactieve workshop is op woensdag 14 juni van 10.00 – 12.00 uur in de bibliotheek in Heemskerk. Je kunt je aanmelden via de link op onze website www.bibliotheekijmondnoord.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen