3 oktober 2023

Dogs Called Kitty bij Camille

Beverwijk – Wederom staat ook dit weekeinde weer een toffe act op het podium bij Camille in Beverwijk, namelijk de in 2014 opgerichte band ‘Dogs Called Kitty.’

De band DCK speelt samen sinds de zomer van 2014 en bestaat uit vier muziekliefhebbers puur sang De basis is popmuziek, maar uitstapjes naar o.a. Rock, Reggae, Rap, Disco, Funk, Soul en zelfs punk worden niet geschuwd.

De leadzang wordt afwisselend verzorgd door drummer Gertjan en zangeres Kitty. Dogs Called Kitty maakt regelmatig gebruik van allerlei (drum)samples en geluidseffecten. Dit alles zorgt voor een zéér afwisselend en dynamisch geheel met een typisch eigen geluid. Voor de Dogs staan creativiteit en het varen van een eigen koers voorop en dit is zeker terug te horen in de muziek: verrassend, veelzijdig en met veel lol en een knipoog! In 2020 verscheen hun eerste volledig analoog, opgenomen album ‘Lotusland’.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen