3 oktober 2023

Kinderactiviteit over roofvogels bij het Koetshuijs in Heemskerk

Heemskerk – Kijk jij ook wel eens omhoog en zie je dan een grote vogel in de lucht zweven, vaak is dit een roofvogel. Op woensdagmiddag 7 juni staat de hele middag in het teken van roofvogels. De middag is van 14.00-16.00 uur.

Een echte valkenier komt tussen 14.30 en 15.30 uur van alles vertellen over roofvogels. Hij neemt allerlei educatieve materialen mee en jij mag uiteraard al jouw vragen stellen. Kom jij ook? In de kasteeltuin is een speurtocht over roofvogels uitgezet en na de speurtocht krijg je een klein presentje mee waardoor je thuis nog beter kan speuren. 

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen