30 november 2023

Expositie Schilderschool Rob de Reus

Uitgeest – Tijdens de Pinksterdagen (zondag 28 en maandag 29 mei) exposeert schilderschool Rob de Reus het werk van zijn leerlingen.

Meer dan tachtig schilderijen zullen in het atelier aan de Meldijk tentoongesteld worden. Met ‘het portret’ als thema en het realisme als vorm heeft iedere leerling het beste van zichzelf gegeven en dat heeft zich vertaald in een mooie serie schilderijen.

De schilderschool heeft naam gemaakt als opleiding voor fijnschilders en helpt amateurs en semi-professionals hun technieken te verbeteren. Het atelier zal tijdens deze dagen worden omgetoverd tot een waar prentenkabinet waar vooral heel veel te zien zal zijn! Portretten in verschillende vormen en stijlen, met het realisme als verbindende factor. Iedereen is van harte uitgenodigd om tijdens de Pinksterdagen  te komen kijken waar de schilderschool voor staat en welke talenten daar allemaal onderdeel van uitmaken. De schilderschool is op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend.   

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner uitgeestonline.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen