30 november 2023

Slapen onder het duin: unieke accommodatie voor dier- en natuurliefhebbers

Castricum – Camping Geversduin heeft een nieuwe accommodatie die perfect is voor dieren- en natuurliefhebbers: ‘De Duin Onder.’ 

Deze unieke accommodatie biedt gasten de mogelijkheid om te overnachten onder de duinen en de wereld onder de camping te ontdekken. Voor jonge natuurliefhebbers en kleine avonturiers is een overnachting in De Duin Onder een absolute must!

Wakker worden in de natuur

De accommodatie is perfect voor avontuurlijke kinderen die gek zijn op dieren en natuur. Het biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe dieren zoals vossen, konijnen, wezels en hermelijnen leven en slapen. De Duin Onder is een unieke kans om ’s nachts in de duinen te verblijven en wakker te worden met de geluiden van de natuur.

Groen doen en denken

Op Geversduin draait alles om groen doen en denken. Bij alle activiteiten wordt ervoor gezorgd dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is.  Zo wordt alles gedaan met respect voor de natuur en wordt er in de supermarkt een biologisch assortiment aangeboden. 

Natuurbelevingen

Op de camping gaat natuurbeleving samen met de luxe van eigentijdse faciliteiten. Zo heb je onder andere Boomhuizen, Duin Boets, Plastic Huizen en nog veel meer unieke accommodaties. 

De liefde voor de natuur en het belang van duurzaamheid komen zo samen op deze camping met een groen hart. Camping Geversduin ligt aan de Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen