1 december 2023

De Internatinale Cultuurschool: activiteiten voor jong & oud bij het Europaplein

Heemskerk – Halverwege mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats, mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Beverwijk.

Het internationale Kinderfeest was een daverend succes met ruim 400 deelnemers; twee keer zoveel als bij de vorige editie! Dat smaakt naar meer! Daarom start vanaf dinsdag 30 mei bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk: ‘De Internationale Cultuurschool’.

Speuren naar geuren

De activiteiten van De Internationale Cultuurschool vinden plaats in de Vitale Huiskamer naast het Europaplein in Heemskerk. Op 30 mei is er ‘het geurenkabinet’ van Pauline van Vliet, voor kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar. Pauline zal met de kinderen gaan ‘speuren naar geuren’.

Ook verzorgt zij op dinsdag 13 juni in de Vitale Huiskamer voor volwassenen en ouderen een activiteit, waarin ze ingaat op geuren en herinneringen. Beide middagen zijn van 14.30 – 16.00 uur.

Dagboek schrijven

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk organiseert op dinsdag 6, 13, 20 en 27 juni van 19.00 -20.30 uur de activiteit: ‘dagboek schrijven voor jongeren en volwassenen’. Deze avonden zullen worden gegeven door Martine Winkel, creatief schrijfster.

Uitbreiding

Na de zomervakantie zal het Centrum voor de Kunsten Beverwijk gaan uitbreiden met De Internationale Cultuurschool, onder meer met muziekavonden en internationale vrouwenavonden!

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen op een dinsdagmiddag of avond. Deelname is gratis. Voor meer informatie: www.centrumvoordekunstenbeverwijk.nl of neem contact op met Sanna Prins: 0251-349097

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen