1 december 2023

Preview Night met o.a. onthulling theatermagazine ’23-’24

Beverwijk – Met een tussenpozen van 3 jaar blikt het Kennemer Theater voor de zevende keer vooruit naar het nieuwe theaterseizoen tijdens een Preview Night op donderdag 1 juni om 20.00 uur!

Ook wordt het theatermagazine ’23-’24 onthuld en iedere aanwezige neemt het nieuwe magazine op deze avond als eerste mee naar huis. Direct daarna zal het programma online te zien zijn en vanaf maandag 5 juni 11.00 uur is de start van de verkoop.

De kassa is extra geopend op maandag 5 en dinsdag 6 juni. Vrienden van het theater hebben voorrang en kunnen vanaf zaterdag 3 juni vanaf 11.00 uur tickets voor het nieuwe seizoen reserveren. De kassa is ook dan extra geopend van 11.00 tot 13.00 uur.

Jacky’s Choice
Het singer-songwriters duo Jacky’s Choice zal de Preview Night muzikaal omlijsten.
Voorafgaand en na afloop van de Preview Night zullen Jacqueline van Lint en Ronald Günther in de foyer eigen geschreven nummers en een aantal covers ten gehore brengen.
Net als voorgaande jaren is de presentatie in handen van Maus Granaat, presentator van de podcast ‘Bekijk het maar’.

Verrassing
Het programma van de avond blijft een verrassing, maar verschillende artiesten geven een
mini-optreden, een preview uit hun programma. De prijs voor een kaartje voor de Preview Night op donderdag 1 juni om 20.00 uur bedraagt €7,50 inclusief garderobe, koffie/thee voor aanvang en een consumptie na afloop. Reserveren kan via de theaterkassa (0251) 221453 of via www.kennemertheater.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen