26 september 2023

2e editie Broekpolder verkoopt!

Beverwijk – Op zondag 4 juni 2023 zal de 2e editie van ‘Broekpolder Verkoopt!’ plaatsvinden in park de Vlaskamp in Heemskerk, op de grens tussen Heemskerk en Beverwijk.

Na het succes van vorig jaar hebben de organisatoren unaniem besloten ook dit jaar weer een kleedjesmarkt voor kinderen te organiseren.

Spulletjes verkopen

Tussen 10.00u en 15.00u mogen de kinderen hun spulletjes verkopen die ze niet meer nodig hebben en er wat geld mee kunnen verdienen. Maar liefst 100 kinderen zullen een kleedje bezetten, genoeg keuze dus! (er zijn nog plekjes voor kleedjes, mailen kan naar Broekpolderverkoopt@outlook.com)

Glimmen van trots!

“Door de enorm enthousiaste reacties van de buurtbewoners vorig jaar moesten wij dit gewoon weer organiseren.  Hoe leuk is het dan om wederom in het hart van onze prachtige wijk, een grote kindervrijmarkt te organiseren. Die qua sfeer klein en kneuterig zal zijn, een ouderwetse kindervrijmarkt. Dit motto uit 2022 staat nog steeds als een huis!,” Aldus de organisatoren, die glimmen van trots!

“Om de kosten enigszins te dekken kunnen we niet zonder sponsors. Onze sponsors, waaronder ook enkele particuliere wijkbewoners!, van vorig jaar bedachten zich geen moment en zijn allemaal weer bij ons ingestapt, hoe trots kun je zijn!”

“Het is weer gelukt, een kindervrijmarkt georganiseerd door Broekpoldernaren, voor Broekpoldernaren!!!”

Eten voor vriendelijke prijzen

Ook aan de inwendige mens is gedacht, er zal een cool kraam zijn waar je een lekker bakkie koffie/thee, frisdrank, snoep en koek kunt kopen, ook dit jaar weer voor vriendelijke prijzen. De officiële opening van de kleedjesmarkt zal om 10.00u verricht worden door wethouder Cecilia van Weel van de gemeente Beverwijk. Iedereen is van harte welkom! De toegang is natuurlijk gratis!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen