26 september 2023

Uit je bak gaat door!

Castricum – De kogel is door de kerk. Uit Je Bak Festival 2023 gaat door! Afgelopen vrijdagavond is dat in een vergadering met het bestuur besloten

Het blijkt dat de acties om sponsors en donaties te krijgen voldoende zijn om voor dit jaar Uit Je Bak te redden. Wel blijft het mogelijk om een donatie te doen of je als sponsor aan te melden. 

Het bedrag om alle basiszaken te betalen is bereikt. Maar meer geld betekent op dit moment, meer festival! Het blijft dus mogelijk om te doneren via de acties zoals die via voordekunst! Inmiddels is in het afgelopen weekend de huidige inventaris van het festival bekeken en, na 3 jaar in de opslag, blijkt dat deze op de eerste blik nog best goed is. 

In de loop van volgende week zullen via sociale media en de website meer acts van de line up bekend worden gemaakt! Uit Je Bak Festival is dit jaar op zondag 30 juli in het Willem de Rijkepark in Castricum en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie en over hoe jij een bijdrage kunt doen op www.uitjebak.nl.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner omroepcastricum.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen