1 december 2023

Expositie Harold Bergfeld nog t/m zaterdag te bezoeken & opening Etalage Kunstroute Heemskerk

Heemskerk – Expositie Harold Bergfeld nog t/m 20 mei te zien in het gemeentehuis van Heemskerk.
Op 15 april jl. opende wethouder Aad Schoorl de expositie van Harold Bergfeld. Veel bezoekers hebben de afgelopen weken de prachtige werken in het gemeentehuis kunnen zien. Ben je nog niet geweest? Tot en met a.s. zaterdag is de expositie nog te zien dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Save the date:
KijkHeemskerk! organiseert van zaterdag 3 t/m 17 juni i.s.m. InHeemskerk de allereerste Etalage Kunstroute in Heemskerk! Maar liefst 19 kunstenaars exposeren hun werk in de etalages van winkeliers in het centrum van Heemskerk. 
Zet alvast in je agenda: op zaterdag 3 juni opent Wethouder Aad Schoorl de Kunstroute om 10.00 uur bij de Decorette aan het Kerkplein 5A.

Vrijwilligers gezocht:

Kom jij ons versterken? Wij werken met een gezellig team, waarmee een mooie expositie in het gemeentehuis wordt neergezet. We zijn op zoek naar:

Expositie-opbouwers:
Stichting Kijk!Heemskerk organiseert 4x per jaar een expositie in de hal van het gemeentehuis. Om schilderijen te exposeren moeten er panelen uit de kelder gehaald worden en in de hal aan de pilaren bevestigd worden. Een expositie duurt een maand. Na het uitruimen van de expositie moeten de panelen weer teruggebracht worden naar de kelder. Wij zoeken nog één of twee handige en sterke mensen die ons daarbij willen helpen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen