1 december 2023

Kankercafé maandagochtend 22 mei a.s

Beverwijk – Voor wie kanker heeft of had, heeft oncologiefysiotherapeut JoAnne van Yperen, samen met Bibliotheek IJmond Noord een Kankercafé opgezet.

Elke vierde maandag van de maand geeft een deskundige in de bibliotheek aan het Kerkplein van 10.00 tot 12.00 uur een presentatie rond steeds een ander thema. Zo hopen zij alle informatie die tijdens het ziekteproces en de herstelperiode op je afkomt te verduidelijken. 

Vermoeidheid en slaap

Maandag 22 mei is het thema vermoeidheid en slaap (deel 1)Samen met Angelique Koersen, slaapcoach en leefstijlcoach, duikt JoAnna dieper in op de problemen van vermoeidheid en slaap bij kanker. Er zal tijdens deze ochtend veel vertelt worden over hoe het ontstaat en wat je er aan zou kunnen doen. 

Met elkaar in gesprek

Natuurlijk kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ook vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan. Je van tevoren aanmelden is niet nodig en de toegang is steeds gratis. Meer informatie en het programma voor de komende maanden vind je op www.kankercafe.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen