1 december 2023

‘Verstedelijking’: Expositie van Fotoclub Uitgeest in het gemeentehuis

Uitgeest – Op 12 mei om 20.00 uur opent wethouder Jan Schouten een nieuwe expositie in het gemeentehuis.

Het gaat om een tentoonstelling van de fotoclub Uitgeest met het thema ‘Verstedelijking’. De tentoonstelling is van 12 mei tot en met 19 juni 2023 in de hal van het gemeentehuis te bewonderen. 

Gemaakt door leden

De tentoonstelling bestaat uit ongeveer 20 foto’s, gemaakt door de leden van de fotoclub. Elk lid is individueel aan de slag gegaan met het thema. Bij iedere foto is een uitleg van de fotograaf bijgevoegd over hoe zij het thema hebben geïnterpreteerd en uitgevoerd in de foto. De beelden zijn gemaakt in Uitgeest en omringende dorpen. 

Fotoclub Uitgeest
De fotoclub bestaat al 67 jaar, is opgericht in 1956 en heeft op dit moment zo’n 20 leden. De club is lid van de nationale fotobond. De leden hebben verschillende interesses in fotografie, zoals natuur-, architectuur-, portret- of straatfotografie. Binnen de club wordt gewerkt aan zelfgekozen opdrachten en projecten en wordt meegedaan aan landelijke wedstrijden van de fotobond. Er is ruimte voor nieuwe leden.

Bij interesse, neem via de website www.fotoclubuitgeest.nl contact op voor meer informatie of kom een keer kijken op één van de clubavonden.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner IJmond Nieuws.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen