1 december 2023

Motorrijder gewond na ernstig ongeval met auto in Velsen-Noord

Velsen-Noord – Op het kruispunt van de Wijkerstraatweg met de Velsertraverse in Velsen-Noord zijn donderdagochtend een auto en een motor hard in botsing gekomen. Omstreeks 06:45 uur ging het mis, toen een van de bestuurders vermoedelijk door rood reed. Een harde klap was het gevolg. Hulpdiensten kwamen zich met spoed ter plaatse en bekommerden zich om de motorrijder. De motorrijder is ter plaatse behandeld en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto hield geen verwondingen over aan het ongeval. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Beide voertuigen zullen worden afgesleept door een berger. Het kruispunt was ten tijde van het ongeval en het daaropvolgende onderzoek gedeeltelijk afgesloten.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen