1 december 2023

Gevarieerd muzikaal programma bij Open Podium

Uitgeest – Op zaterdag 13 mei vindt er weer het maandelijkse Open Podium plaats bij De Zwaan Cultureel. In een ontspannen sfeer kan men genieten van een muzikale avond, in willekeurige volgorde.

Gerbrand Castricum en Hans Oldenburg geven een muzikale bloemlezing uit de rijke historie van het Nederlandse lied. Songs met pakkende teksten en fraaie melodieën van Cornelis Vreeswijk en Dimitri van Toren en anderen.

Martin Peperkamp speelt en zingt zowel covers als eigen Nederlandstalig repertoire op akoestische gitaar. Martin speelt al sinds de allereerste editie van het Open Podium.

Indahouse speelt hedendaagse muziek op akoestische wijze. De meerstemmige samenzang in combinatie met de verschillende akoestische instrumenten zorgt voor een verassend lekker klinkende sound.

Krek is een folkband bestaande uit twee vader-zoon koppels met een breed repertoire van tradionele muziek uit o.a. Wales, Ierland en Bretagne. Opzwepende instrumentale en ontroerende ballades.

Pearly Gate is een akoestische band bestaande uit zes ervaren muzikanten. Zij doen een greep uit het repertoire van o.a. Doobie Brothers en Neil Young.
De toegang is gratis, aanvang 20.15. Locatie Dorpshuis De Zwaan.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen