3 december 2023

Gemeente Heemskerk doet onderzoek naar betrokkenheid van inwoners

Heemskerk – De gemeente Heemskerk betrekt haar inwoners graag bij beleid. Dat geldt ook voor beleid over het sociaal domein. Deze keer vraagt de gemeente inwoners mee te doen aan een enquête over hun buurt en de voorzieningen.

De enquête bevat vragen als: ‘Voelt u zich betrokken bij uw buurt?’ En: ‘Hoe tevreden bent u over voorzieningen in de buurt?’ Met de antwoorden van inwoners kan de gemeente werken aan verbeteringen in het beleid en in de buurt. Om mee te doen, ga naar: https://nl.research.net/r/socialecohesieHeemskerk2023. Of scan de QR-code.

U kunt de enquête invullen tot en met 25 mei 2023. Dit onderzoek komt voort uit de ambities van het beleidsplan Sociaal Domein 2020-2023 ‘Naast elkaar, met elkaar, voor elkaar’. De resultaten van het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Pro Public Publieksonderzoek, worden eind juni verwacht. Als u er prijs op stelt, kunt u deze ontvangen in de vorm van een infographic. Stuur dan een e-mail naar: y.dewit@heemskerk.nl onder vermelding van ‘Resultaten onderzoek sociaal domein’.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen