1 december 2023

Dodenherdenking op het Westerhoutplein

Beverwijk – De Stichting 4 mei Beverwijk organiseert ook dit jaar weer een Dodenherdenking op het Westerhoutplein. De herdenking op het Westerhoutplein is vooral een gelegenheid om kransen en bloemen te leggen. Het monument van Gerrit Bolhuis is geadopteerd door leerlingen van de Bethelschool. Enkele leerlingen van deze school leggen bloemen en dragen zelfgeschreven gedichten voor. 

Scouts van de Admiraal van Kinsbergengroep, Die Wijcker Duinjaghers en Wiawaha verlenen hun medewerking. Namens het gemeentebestuur van Beverwijk legt burgemeester Martijn Smit een krans, gevolgd door Corine Bart en Wim Spruit, namens het bestuur van de Stichting 4 mei Beverwijk.

Vertegenwoordigers van alle politieke partijen in de Beverwijkse gemeenteraad leggen bloemen, aansluitend gevolgd door afgevaardigden van het Castor College, de Turkse gemeenschap in Beverwijk, Raad van Kerken IJmond-Noord, afgevaardigden van andere organisaties en burgers.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen