1 december 2023

Jeu de boules-banen bij De Stut vernieuwd: Wethouder Burgering doet officiële opening

Heemskerk – Samen met de spelers en enkele vrijwilligers is er heel erg hard aan gewerkt en zijn alle zes jeu de boules banen van Ontmoetingscentrum de Stut aan de Maasstraat 3 in Heemskerk volledig vernieuwd en voorzien van een nieuwe toplaag.

De officiële opening vond plaats om 13:30 uur door de wethouder van Heemskerk: de heer Piet Burgering. Daarna was het tijd om het spel te gaan spelen. Heeft u zin om te komen kijken of wilde u het altijd al een keertje (gratis) uitproberen, kom dan langs in de Stut. Iedere maandag- en donderdagmiddag van 13:30 uur tot 15:30 uur is de baan open en wordt er (bij redelijk weer) gespeeld.14 apr 2023. De speelballen liggen voor u klaar en de basis spelregels worden u uitgelegd.

En wie weet vindt u het wel zó leuk dat we u mogen verwelkomen als nieuwe speler in de spelersgroep van De Stut. 

Foto’s Hans Blomvliet

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen