26 september 2023

Autorally Bloembollen Editie 2023

IJmond – Afgelopen zaterdag 22 april jl. organiseerden Rotary Beverwijk en de Lions Beverwijk een Autorally waar 47 equipes aan meededen. De Rally, zo’n 180 kilometer lang, met als titel ‘’Bloembollen Editie”, voerde door prachtige Hollandse landschappen en had als begin en eindpunt de Smaeckkamer in Beverwijk.

Naast de inschrijfgelden was er een loterij, met leuke prijzen beschikbaar gesteld door onder andere Wijnhuis Meerwijck, Patisserie Leek, Jesse Meijer Personal Training en Kloes optiek. De inschijvingen en loterij leverden een prima opbrengst van €5.000,- op voor twee goede doelen. Heliomare gaat hun deel gebruiken voor een dagje uit in mei met 60 kinderen.

Stichting Voedselbank IJmond-Noord gaat met de bijdrage de voedselpakketten voorzien van extra groente en fruit. De Rally had een Sport en een Tourklasse met diverse oldtimers, cabrio’s en elektrische voertuigen. Volledig volgens de traditie in de autosport kregen de winnaars een mooie beker en een lauwerkrans omgehangen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen