12 april 2024

Close2u organiseert korendag in de Vrijburcht

Heemskerk – Het repertoire van Close2u is zeer gevarieerd, zij zingen uitdagende meerstemmige arrangementen van jazzy ballads tot swingende pop. Dit doen zij a capella of met pianobegeleiding. Naast veel plezier in het zingen, vinden ze amusement erg belangrijk. Ze treden regelmatig op tijdens korenfestivals en organiseren concerten. Close2u komt uit Beverwijk en omstreken. De groep bestaat uit 21 enthousiaste zangers en zangeressen. Ze zijn op zoek naar aanvulling van alle stemsoorten, maar met name bij de hoge alten en tenoren . Wil je vrijblijvend eens komen kijken en de sfeer proeven tijdens de repetitie, dan ben je altijd welkom! Wij repeteren op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van St. Caecilia, Maarten van Heemskerckstraat 41a te Heemskerk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen