12 april 2024

Range Rover ondersteboven in de sloot in Castricum, bestuurder spoorloos

Castricum – Langs de Heemstederweg in Castricum hebben omstanders zondagochtend een auto op zijn kop in de sloot aangetroffen. Ze alarmeerden direct de hulpdiensten die met spoed ter plaatse kwamen. De brandweer ging direct het water in om te kijken of er slachtoffers waren. Ook heeft brandweerpersoneel direct de auto op de kant getrokken met behulp van een lier. Er werden uiteindelijk geen personen aangetroffen in en om het voertuig. Vermoedelijk is het ongeval eerder vanochtend of vannacht gebeurd, toen deze vanaf het Cronenburgerlaantje uit de bocht vloog. De inzittende of inzittenden zijn er toen vandoor gegaan zonder de hulpdiensten te alarmeren. De auto zal later worden weggesleept door een bergingsbedrijf. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen