24 februari 2024

Auto belandt in de sloot langs N203 in Uitgeest, bestuurder spoorloos

Uitgeest – Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag met hoge snelheid uit de bocht gevlogen en in de sloot terechtgekomen langs de N203 in Uitgeest. Hij besloot hierna niet de hulpdiensten te bellen maar ervandoor te gaan. Hoe laat het ongeval precies gebeurde is onbekend, wel is bekend dat omstanders op de fiets rond 02:25 de auto aantroffen en de hulpdiensten alarmeerden. De hulpdiensten kwamen in grote getallen ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat er niemand meer in de auto zat. Wel heeft een hulpverleningsvoertuig van de brandweer voor de zekerheid de auto uit de sloot getakeld, zodat een duiker van de brandweer kom controleren of er nog iemand in de sloot lag. Ook dit was niet het geval. De auto is vermoedelijk een paar keer over de kop gerold voordat deze tot stilstand kwam. Hoeveel personen er in de auto zaten is onbekend. De N203 was bij Uitgeest afgesloten tijdens het ongeval. Een bergingsbedrijf zal de auto wegslepen. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen