26 september 2023

Staking bij Albert Heijn: medewerkers distributiecentrum leggen werk neer

IJmond – Werknemers van Albert Heijn hebben vandaag het staken voor een betere cao en loonsverhoging hervat. Fulltime werknemers van het Albert Heijn-distributiecentrum in Zaandam staken van 03.00 uur tot 15.30 uur.

Fulltimers in Geldermalsen, Pijnacker, Tilburg en Zwolle staken sinds maandag en gaan door tot en met woensdag. Als gevolg van de staking is het mogelijk dat AH-supermarkten geen voorraad meer ontvangen, waardoor lege schappen zullen ontstaan.

De directie van Albert Heijn had tot afgelopen zondag 17.00 uur de tijd gekregen om in te gaan op de looneisen van FNV. Bij de distributiecentra van Albert Heijn zijn zo’n 4000 mensen werkzaam in Geldermalsen, Pijnacker, Tilburg, Zaandam en Zwolle en Hoorn.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen