3 december 2023

Motorrijder gewond na botsing met auto op A9 bij Beverwijk

Beverwijk – Een motorrijder is dinsdag aan het einde van de middag in botsing gekomen met een auto op de A9 bij Beverwijk. De automobilist en de motorrijder reden net de Wijkertunnel uit toen ze door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen. De motorrijder kwam hard ten val en schoof enkele tientallen meters over het asfalt. Meerdere automobilisten stopten direct om hulp te verlenen en de hulpdiensten te waarschuwen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en namen de zorg over van de omstanders. Na de nodige zorg ter plaatse is de motorrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zullen worden weggesleept en het wegdek zal worden gereinigd. Ten tijde van het ongeval en de berging was er één rijstrook afgesloten.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen