1 december 2023

Louis ’t Hart exposeert in Kringloopwinkel De Groene Ezel

Heemskerk – Louis ’t Hart exposeert in Kringloopwinkel De Groene Ezel. Vanaf donderdag 4 mei exposeert Louis ’t Hart in Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel en is zijn werk te bezichtigen tijdens de openingstijden van de winkel.

Louis ’t Hart is in 1973 als autodidact begonnen met tekenen en schilderen. Hij heeft de lerarenopleiding en Pabo gevolgd en werkt als groepsleerkracht in de bovenbouw. Ook heeft hij in de jaren ’80 bij verschillende buurthuizen schilderlessen verzorgd.

Stedelijke architectuur
In zijn werk laat hij zich inspireren door stedelijke architectuur, wat te zien is het terugkerende lijnenspel in zijn schilderijen. Hierdoor ontstaat beweging, contourenspel en het geeft een harmonische uitstraling. Momenteel schildert hij veel panden uit de eigen omgeving. Deze expositie is beslist niet zijn eerste. Hij heeft al verschillende exposities op zijn naam, niet alleen in Kennemerland, maar in heel Noord-Holland en ook in Utrecht.

Meer informatie
Meer informatie over Louis ’t Hart is te vinden op zijn website: www.louisthart.nl
Bent u woonachtig in de IJmond en vindt u het leuk om ook eens werk te exposeren in Kringloopwinkel De Groene Ezel, dan kunt u contact opnemen via de mail op

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen