26 september 2023

Gewonde en aanhouding bij frontale botsing in Velsen-Noord

Velsen-Noord – Twee auto’s zijn dinsdagmiddag hard in botsing gekomen op de kruising van de Leeghwaterweg met de Basisweg in Velsen-Noord. Omstreeks 14:35 uur ging het mis toen een van de automobilisten af wilde slaan. Deze botste toen frontaal op een tegemoetkomende auto en belandde in de berm. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurster van de Toyota is ter plaatse gecontroleerd door de ambulancedienst en werd voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Opel moest, na een standaard alcohol- en drugstest gedaan te hebben, mee naar het bureau. Beide auto’s raakten total loss en zullen worden weggesleept.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen