24 februari 2024

Jeugdtoernooi FC Uitgeest

Uitgeest – Over enkele weken vindt bij FC Uitgeest weer het jeugdtoernooi plaats. Op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) strijden vanaf 9.00 uur ruim 100 teams om de prijzen.

Alle teams vanaf de Onder 8 t/m de O16-2 van FC Uitgeest doen mee. De toernooicommissie is drukdoende met de voorbereidingen. Naast het vastleggen van deelnemende teams, wordt er ook hard gewerkt aan diverse andere activiteiten. Denk daarbij aan springkussens maar ook de catering. Uiteraard hopen we die dag op mooie weersomstandigheden zodat we volop kunnen genieten van alles wat het toernooi te bieden heeft.

Goed begeleiden

Bij zoveel wedstrijden is het ook de uitdaging om de wedstrijden goed te laten begeleiden. Gelukkig heeft FC Uitgeest in het afgelopen seizoen veel jeugdige scheidsrechters opgeleid, zij kunnen goed ingezet worden op het toernooi. Al is dat niet de drijfveer, zij ontvangen daarvoor ook een vergoeding. Voor het begeleiden van de wedstrijden van de Onder 8 t/m Onder 10 (kwart velden) zijn we nog op zoek naar oudere jeugdspelers. Ook zij krijgen hiervoor een vergoeding. Aanmelden kan via mailadres jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl, vermeld naast je naam ook even je team zodat we rekening kunnen houden met je eigen te spelen wedstrijden. Mocht je op een andere wijze betekenis willen hebben voor de organisatie, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Voetballen als oranje!

Naast het jeugdtoernooi vindt op dezelfde dag ook de Open Dag in de vorm van een Oranjefestival plaats. Alle kinderen van groepen 1 t/m 4 van de basisschool zijn welkom tussen 10 en 11 uur om op een leuke manier kennis te maken met FC Uitgeest. Inschrijven kan via www.knvb.nl/alsoranje. Als je al lid bent van FC Uitgeest maar nog niet in de Onder 8 speelt, ben je uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

In goede banen leiden

Om het toernooi in goede banen te leiden, zoekt de toernooicommissie nog ouders die een handje willen helpen. Dat hoeft bijvoorbeeld maar voor een uurtje of 3 te zijn en we houden dan rekening met de wedstrijden van je kind(eren). Hulp kan worden geboden bij de koffiebar, de keuken en de catering buiten. Aanmelden kan via toernooivoorzitter Patrick Putter (06-1141 1714 of via patrick.putter@fcuitgeest.nl).

Dit artikel is een samenwerking met onze mediapartner Uitgeestonline. Bekijk hun website via www.uitgeestonline.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen