3 december 2023

Sander Timmermans voorlopig wijkagent in Uitgeest

Uitgeest – Sander Timmermans is voorlopig de wijkagent in Uitgeest. Sander is al 23 jaar werkzaam bij Politie IJmond, dus geen onbekende in de regio.

“Ik ben na mijn opleiding in 1999 begonnen bij politie Velsen in de 24-uurs dienst bij Noodhulp,” aldus de 2.05 meter lange wijkagent.Zeker tot de zomerperiode zal Sander, samen met wijkagent Edwin Verweij, werkzaam zijn in Uitgeest totdat er een vaste wijkagent is aangesteld.

Vacature

Deze vacature die binnenkort opengesteld wordt ambieert Sander ook. “Ik heb al aangegeven dat ik graag solliciteer naar de functie van wijkagent in Uitgeest. Het gemoedelijke en dorpse spreekt mij enorm aan. Dat we een eigen post hebben in het gemeentehuis zie ik tegelijkertijd als een groot voordeel; de korte lijntjes met de ambtenaar openbare orde en veiligheid, de burgemeester en wethouders werkt erg prettig. Als spil en verbinder is het belangrijk om op de hoogte te zijn wat er speelt in het dorp. Daarom blijven we graag in contact met iedereen.”

Laagdrempelig

De wijkagenten zijn graag laagdrempelig benaderbaar voor heel Uitgeest en daarom ook te vinden via instagram.com/wijkagent_uitgeest en bereikbaar via 0900-8844.

Dit artikel is afkomstig van Uitgeest Online, onze mediapartner. Bekijk de website van Uitgeest Online via www.uitgeestonline.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen