30 november 2023

Zwem4daagse Heemskerk bijna weer van start!

Heemskerk – Op maandag 1 mei is het zover, de Zwem4daagse bij de Waterakkers in Heemskerk gaat weer van start. Om 16:00 wordt het startsein door Thom van Craaikamp, manager van het zwembad.

Kinderen tot 12 jaar zullen dagelijks een afstand van 250 meter zwemmen, iedereen boven de 12 jaar zal een afstand van 500 meter of meer zwemmen. Deelnemers hebben tot 18.00 uur de tijd om hun afstand te zwemmen.

Cooling down

Naast het zwemmen biedt het zwembad de eerste drie dagen, tussen 17.15-18.15 uur, een cooling down aan in hun instructiebad. Elke deelnemer mag hier 10 minuten bij aansluiten.

Maandag : Aquarobics
Dinsdag : Aquacycling
Woendag : Aqua Actief & Vitaal

Sponsoren

De AH, Kerkweg Heemskerk zal alle deelnemers elke dag voorzien van een portie vers fruit. Op dinsdag zal Klein Geluk aanwezig zijn met hun overheerlijke Blissballs. Op de laatste dag zullen de medailles uitgereikt worden door wethouder Aad Schoorl. Naast de felbegeerde medaille is er voor alle deelnemers een leuke Goodiebag. De Goodiebag is mede mogelijk gemaakt door: AH Kerkweg, Koffiedik, Restaurant Bleij, Klein Geluk, De Buurttuin en Sportcafé de Waterakkers.

Meedoen?
Mocht jij denken: ‘ Hier wil ik aan meedoen,’ meld je dan nu snel online aan via het inschrijfformulier, klik hier, of bij de receptie van het zwembad. BUITENKANSJE! Dankzij een bijdrage vanuit het Sportakkoord Heemskerk zijn de deelname kosten naar beneden gebracht van € 18,50 naar € 13,50 euro per persoon.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen