1 december 2023

Castricumse Susan in Robin Hood de musical

Castricum – Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) speelt op zondag 30 april haar nieuwe productie ‘Robin Hood de musical’ in het Kennemer Theater in Beverwijk. 

Het NJMT is de enige musicalschool in Nederland die een landelijke tour doet. De cast van Robin Hood de musical bestaat voornamelijk uit jongeren, waaronder de 20-jarige Susan Overbeek uit Castricum. 

Susan Overbeek

Naast de jongeren spelen enkele volwassen professionals mee zoals Cystine Carreon, Ruben Kuppens en Louis van Dijk uit Westzaan. De passie van Susan voor musical is ontstaan op de middelbare school waar ze elk jaar meedeed aan de schoolmusical. 

Toen ze klaar was met school, miste ze de jaarlijkse musicals en zag een auditie oproep voor Alice in Wonderland de musical van het NJMT. Susan gaf zich op, deed auditie en kreeg een felbegeerde rol. Ze mocht de moeder van Alice spelen die in Wonderland transformeert naar de goede vredelievende Witte Koningin.Ook vorig jaar deed Susan weer auditie, dit keer voor Robin Hood de musical. Ze kreeg de rol van Cearra, een oud vrouwtje uit het volk. 

Cearra

Een totaal andere musical en rol dan Alice in Wonderland, maar dat vindt Susan juist erg leuk. Cearra loopt krom met een stok en is hartstikke doof, daarom heeft ze een toeter om nog iets te kunnen verstaan.

Kijk op www.kennemertheater.nl voor kaartverkoop, of ga naar www.robinhoodmusical.nl voor meer informatie en de volledige speellijst.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Omroep Castricum. Neem een kijkje op hun website via: www.omroepcastricum.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen