1 december 2023

Scoor een unieke plaat tijdens Record Store Day in Beverwijk

Elise Comajta, 19 april 2023

Beverwijk – Op zaterdag 22 april is het zover: het een daagse muziekevenement Record Store Day vindt dan weer plaats. Op Record Store Day verschijnen er exclusieve releases die alléén op deze dag verkrijgbaar zullen zijn.

Van nieuwe muziek, tot remixes, gekleurde vinyl, liveopnames, stuk voor stuk zijn het allemaal hele bijzondere exemplaren die je kunt bemachtigen tijdens Record Store Day! De eerste kopers van een plaat zullen ter ere van RSD een speciale RSD tas en een gratis 7” single van de ambassadeur van RSD Froukje krijgen.

Naast dat je een (of meerdere!!) te gekke plaat(en) kunt scoren, worden er bij veel platenzaken ook liveoptredens verzorgt, zo ook bij BMM Games n’ Vinyl, Breestraat 140 in Beverwijk. Artiesten van de Rock-band The Tambles, Orange Sky, Nova Sky (afkomstig uit de regio!) en Ride the Fader zullen de liveoptredens verzorgen.

Record Store Day 22 april 2023 bij BMM Games n ’Vinyl, Breestraat 140 in Beverwijk van 10.00 -17.00 uur.

RSD 2023
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen