24 februari 2024

Gloednieuw vakantiemagazine zet Uitgeest op de kaart

Uitgeest – Een bron van informatie over alle evenementen en activiteiten in de omgeving: Bladenmaaksters Ellen van Kaam en Doreen Dekker, initiatiefneemsters van Watgaanwedoen.nl, geven elk jaar een nieuw vakantiemagazine uit.

Boordevol leuke tips en activiteiten voor inwoners, dagjesmensen en toeristen. Ook dit jaar zetten zij Uitgeest weer mooi op de kaart.

Enthousiast

Wethouder Judie Kloosterman van Uitgeest is enthousiast over het magazine en de bijbehorende website. “Het magazine en de website geven je een mooi inzicht in wat Uitgeest met zijn directe ligging aan het prachtige Uitgeestermeer te bieden heeft. Hoe je Uitgeest wandelend, fietsend of met de kano langs prachtige routes beleven kunt. Maar ook het culinaire genieten in onze lokale horeca wordt niet vergeten en -last but not least- staat het magazine stil bij de rijke geschiedenis van Uitgeest. Kortom, een mooie en veelzijdige gids voor de bezoeker aan ons evenzo mooie en veelzijdige Uitgeest”.

Ophaalpunten
Ook buurgemeenten Bergen, Castricum en Heiloo staan uitgelicht in het tijdschrift. Nieuwsgierig geworden naar het magazine? U kunt het gratis ophalen bij het gemeentehuis, bakkerij Putter, Erfgoedpark De Hoop, De MeerParel, brasserie Lekker aan de Haven, het Watersportcentrum, het recreatieschap (RAUM) of camping de Rodenburghoeve. Of kijk op Watgaanwedoen.nl voor leuke tips in de buurt.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner uitgeestonline. Check de website via: https://www.uitgeestonline.nl/

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen